Évora Woods

In 2012 is het team van Évora Woods begonnen met het maken van tuinmeubelen van voornamelijk steigerhout. Wegens onze uitstekende klanttevredenheid en goede prijs/kwaliteit verhouding zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot de grootste speler in steigerhouten tuinmeubelen.  

Ondertussen verkenden wij andere houtsoorten, zoals eikenhout en douglashout en hebben wij al vele meubelen mogen maken met deze houtsoorten. 

Wat mag je van ons verwachten?


Wij besteden uiterste zorg aan al onze tuinmeubelen. Dit doen wij op basis van puur vakmanschap en liefde voor het vak. 

Je kunt er van verzekerd zijn dat wij al onze tuinmeubelen op ambachtelijke wijze maken en de hoogste eisen stellen aan de kwaliteit. Dit kun je terug zien in de afwerking van al onze tuin en loungemeubelen.

100% Handmade in Belgium

Al onze meubelen en loungekussens worden handmatig vervaardigd in onze eigen atelier in België. Wij gebruiken uitsluitend materialen uit de regio. Dat maakt het nog eens zeer ecologisch!


Op onze inspiratie pagina kun je vele voorbeelden zien wat wij eerder hebben geleverd. Of het nu voor een restaurant, cafe of voor in de tuin is, wij willen iedereen de ultieme lounge ervaring laten beleven!

 
Team Évora Woods,


 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Trustpilot