Service & Garantie

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. 

Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn. Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

Hieronder vindt u de garantietermijnen van de volgende producten:

Pristine Collectie: 2 jaar
Lavanda Collectie: 5 jaar
Colina Collectie:5 jaar
Amara Collectie: 5 jaar

Mocht je gedurende deze periode in aanmerking komen voor garantie, stuur dan een duidelijke omschrijving van het mankement (het liefst met foto's) op naar het volgende e-mailadres: hallo@evorawoods.be Indien door ons is vastgesteld dat het geleverde product gebrekkig is en dat tijdig aan ons is bekendgemaakt, zullen wij het gebrekkige product binnen redelijke termijn na retourontvangst vervangen of zorgdragen voor herstel daarvan.

Er kan geen aanspraak worden gemaakt op garantie indien het gebrek is ontstaan door of het gevolg is van omstandigheden waar wij geen invloed op kunnen uitoefenen, daaronder begrepen werking van het hout, scheuren en kieren, hars dat uit het hout loopt, kleur en lengteverschillen van het hout. Schade aan meubelen die is ontstaan door onredelijk gebruik en schade die is ontstaan aan meubelen die worden gebruikt voor commerciële doeleinden komen niet in aanmerking voor garantie.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Trustpilot