Levering

De Levering is gratis door heel België!
Voor leveringen in Nederland, Duitsland en de rest van Europa gelden leveringskosten. Wil je je bestelling in één van deze landen bezorgd hebben, neem dan contact met ons op voor de tarieven. 

 
Bij Évora Woods kun je kiezen tussen verschillende levertypen:
 
1. Standaard Levering
Met deze levering van worden je Tuinmeubelen gratis bij je thuis geleverd, tot aan de eerste drempel van het gelijkvloers. Voorzie dus eventueel helpende handen om je bestelling zelf naar binnen te dragen.
Bij dit type levering monteer je alle meubelen zelf én worden de verpakkingen niet meegenomen door de transporteur.
 
2. VIP Levering
De transporteur levert niet alleen tot de voordeur, maar plaatst de tuinmeubelen ook voor je op de gewenste plek, volledig afgemonteerd.De verpakkingen en afvalmateriaal worden mee teruggenomen. Zo kun je binnen enkele tellen gebruik maken van je tuinmeubel(en)!

3. VIP Etage Levering
Dit is dezelfde type levering als de VIP Levering met als verschil dat er op een verdieping geleverd dient te worden. Leveringen op een verdieping nemen meer tijd in beslag en daarom wordt er een toeslag gerekend van €75,-.
Belangrijk: als er geen lift aanwezig is in het gebouw, en de trapzaal niet ruim genoeg is, dan dien je zelf een ladderlift te voorzien. 

4. Pakketdienst
Kleinere bestellingen die in een pakket passen worden verzonden met DHL of Bpost. Je ontvangt een track & trace waarmee je de bestelling kunt volgen. 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Trustpilot